• Pitkänsillankatu 15, 67100 Kokkola, Kallentori 1. kerros.
  • datahuolto@datahuolto.com

Pohjanmaan Datahuolto on tietokonehuolto Kokkolassa ja lähialueilla

Huollata kannettavasi ja pöytätietokoneesi yleisimmät viat nopeasti takuutyönä paikallisesti


Soita ja kysy lisää 06 831 6101

Tietokonehuoltopalvelut jotta tietokoneesi pysyy kunnossa

Tiedostojen ja kuvien pelastus rikkinäiseltä tai huonosti toimivalta tietokoneelta

Hidastelevan tietokoneen tarkistus ja tarvittaessa tietokoneen puhdistus (Vuosihuolto)

Näytölle pomppivien mainosten, haittaohjelmien ja tietoja urkkivien virusten poisto

Internet-yhteyden korjaus jos koneella ei pääse nettiin

Windowsin, sähköpostin, internet-selaimen ja muiden ohjelmien tarkistus ja päivitys

Kannettavien tietokoneiden näyttöpaneelien korjaus

Komponenttien asennus pöytäkoneisiin ja kannettaviin (emolevyt, muistit, kiintolevy)

Näyttöpaneelien vaihto kannettaviin

Tiedostojen ja kuvien varmuuskopionti sekä siirto

Windowsin tarkistus ja tarvittaessa päivitys uusimpaan versioon

Virustorjuntaohjelman asennus

Pohjanmaan Datahuolto tietokonehuolto Kokkolassa ja sen lähialueilla

Huolehdimme tietokonehuolistasi olet sitten yksityishenkilö tai pienyritys. Pohjanmaan Datahuollossa tietokoneiden huolto alkoi jo vuonna 1991 joten se on ollut tuttu paikallinen tietokone korjaamo kohta 30 vuoden ajan.

Voit tuoda tietokoneesi huollettavaksi meille Kallentorille (1. kerros) aikaa varaamatta. Mikäli olet tuomassa kannettavaa tietokonetta, ota mukaasi laturi ja mahdolliset muut oheislaitteet (esim. tulostin, modeemi, langaton tukiasema, mokkula) jotka saattavat vaikuttaa ongelmaasi tai eivät suostu yhteistyöhön. Pöytätietokoneesta ei tarvitse tuoda kuin pelkkä keskusyksikkö, jos pöytätietokoneesi on pientä mallia, silloin olisi hyvä tuoda myös virtajohto. Näyttöä, hiirtä sekä näppäimistöä ei ole tarvetta tuoda mikäli niissä ei ole esiintynyt ongelmia.

Ongelman luonteesta riippuen, voimme korjata tietokoneesi myös kotikäyntinä luonasi tai noutaa tietokoneesi kotoa. Kotona suoritetut huollot ja korjaukset ovat kotivähennyskelpoisia.

Huoltomme ovat suurimmaksi osaksi kiinteähintaisia, joten tiedät etukäteen mitä tietokoneesi huolto tulee maksamaan, joten sinun ei tarvitse pelätä yllätyskustannuksia. Kysymme varmistusta huoltotoimenpiteistä mikäli huolto poikkeaa alkuperäisestä arviosta. Tietokonehuolto hinta on laskettu käytetystä osasta ja sen keskimääräisestä asennusajasta.

Joskus vakuutusyhtiö haluaa kirjallisen huoltoarvion ennen huoltoa. Selvitämme laitteesi vian ja kirjoitamme siitä lausunnon vakuutusyhtiötä varten, jonka voit laittaa liitteeksi korvaushakemukseen. Varmista aluksi vakuutusyhtiöltäsi onko kirjallinen lausunto välttämätön vai riittääkö suullinen arviointi. Vakuutusyhtiö yleensä korvaa huoltokustannusarvion teosta aiheutuneet kulut.

Yleisimmät tietokonehuollot saadaan tehtyä nopeasti, jopa samanpäivän aikana. Tietokone-ongelmat ovat tapauskohtaisia, yleensä huolto kestää 1-3 päivään, riippuen tarvitaanko erikoisempia osia tilata Suomesta tai rajojen ulkopuolelta. Annamme osille ja työlle 12kk takuun riippuen joskus tietokone-ongelman luonteesta.

Huollamme tietokonemerkkejä kuten HP, Lenovo, Fujitsu, Asus, Acer, Dell. Kysy lisää muiden merkkien huolloista. Tarjoamme yrityksille HP:n ja Lenovon yrityslaitteiden takuuhuollot.

Valtuutettu yrityslaitteiden huolto

  • IT-Fix Oy
  • HP - Valtuutettu huolto
  • Lenovo - Valtuutettu huolto
  • Brother - Valtuutettu huolto