• Pitkänsillankatu 15, 67100 Kokkola, Kallentori 1. kerros.
  • datahuolto@datahuolto.com

Akun vaihto Apple iPhone laitteeseesi

Pohjanmaan Datahuollossa vaihdatat nopeasti akun iPhone puhelimeesi paikallisesti Kokkolassa takuutyönä 12 kuukauden takuulla. iPhonen akun vaihtoon on hyvä varata aikaa noin 0,5-1 tuntia mallista riippuen.

Meillä tiedät kuka laitettasi korjaa ja lisäksi tiedät missä laitteesi on ilman seurantakoodiakin.

Soita, viestitä tai tule käymään meillä Kallentorilla, pitkänsillankatu 15:ssa.

→ Näytön vaihdot

→ 3D-panssarilasin asennus akun vaihdon yhteydessä 25€. Tutustu muihin suojatarvikkeisiimme.

Akun vaihto hinnasto

iPhone X 79€
iPhone SE 2020 69€
iPhone 8 Plus 69€
iPhone 8 59€
iPhone 7 Plus 69€
iPhone 7 59€
iPhone 6s Plus 49€
iPhone 6s 49€
iPhone 6 Plus 39€
iPhone 6 39€
iPhone SE 39€
iPhone 5s 39€
iPhone 5 ei pikahuoltona · 39€
iPhone 5c ei pikahuoltona · 39€

Huonon akun tunnusmerkit iPhone puhelimissa

iPhonesi akku tyhjenee nopeasti

Mikäli iPhonesi akku tyhjenee nopeasti saattaa vika johtua huonosta akusta. Tyypillisesti akun kunto heikkenee 1,5 vuodessa niin paljon, että sen alkaa huomaamaan normaalissa käytössä. On hyvä myös tarkistaa virtasyöpöt sovellukset puhelimestasi, esimerkiksi eniten akkua kuluttavat sovellukset löydät iOS:sta kohdasta Asetukset / Akku. Tarvittaessa voit sulkea paikannuspalvelut, bluetoothin sekä säätää ruudun kirkkautta pienemmäksi säästääksesi akkua. Hätätapauksessa aseta Alhaisen virran tila päälle kohdasta Asetukset / Akku, joka vähentää tilapäisesti taustatoimintoja kunnes pääset laturin ääreen.

iPhonesi akku ei ota virtaa vastaan

Jos iPhonesi akku ei lähde latautumaan ollessaan laturissa voi vika piillä akussa. On hyvä varmistaa, että kuulet latauskaapelin kytkentä-äänen sekä näet latausmerkin akku-ikonin päällä oikealla ylänurkassa. Jos puhelimesi on kerennyt sammumaan täysin, anna puhelimen olla latauksessa pidempi hetki. Tarvittaessa kokeile toisella laturilla sekä latauskaapelilla. Mikäli toinen laturi ei auta, silloin olisi hyvä tuoda puhelimesi meille tarkempaa vianrajausta varten. Muita tyypillisiä vikoja voi esiintyä latausliittimessä tai pahimmassa tapauksessa emolevyllä.

Kun iPhonesi kuumenee voi syynä olla akku

Akku voi pahimmassa tapauksessa kuumentua niin kuumaksi, että iPhonen kädessä pitäminen alkaa sattumaan. Mikäli puhelimesi kuumenee vasemmalta puolen, silloin on todennäisempää, että akku kaipaa vaihtoa. Mikäli kuumuus tuntuu enemmän oikealla puolen, voi syynä olla vika emolevyssä. Tässäkin tapauksessa puhelin olisi hyvä tuoda vianrajaukseen. Joskus kuumenemin voi olla normaalia kun puhelinta rasitetaan esimerkiksi pelaamalla pitkään.

iPhonesi akku on turvonnut

Kun iPhonen akku turpoaa niin se saattaa samalla työntää näyttöä pois paikoiltaan mikä saattaa johtaa näytön rikkoontumiseen. Emme suosittele iPhonen käyttöä paisunneella akulla sillä se on vaarallinen, akku voi syttyä tuleen tai jopa pahimmassa tapauksessa räjähtää. Turvonnut akku saattaa johtua oikosulusta, joka on tullut kosteusvaurion seuraksena.Etkö löytänyt sopivaa huoltoa?

Kysy tarjous alla olevalla lomakeella tai Facebook-chätistämme oikeasta alanurkasta

Valtuutettu yrityslaitteiden huolto

  • IT-Fix Oy
  • HP - Valtuutettu huolto
  • Lenovo - Valtuutettu huolto
  • Brother - Valtuutettu huolto