• Pitkänsillankatu 15, 67100 Kokkola, Kallentori 1. kerros.
  • datahuolto@datahuolto.com

Käytetyt yrityskannettavat 12 kuukauden takuulla Kokkolasta

Käytetyllä ammattilaistason läppärillä siirryt edullisesti ja kätevästi businessluokkaan. Tässä muutamia vaativaan käyttöön suunniteltuja ammattilaistason kannettavia. Käytetyn laatukoneen ostaminen on myös ekoteko.

Miksi hankkia käytetty yrityskannettava?

Ne ovat suunniteltu kestämään

Yrityskannettavat ovat rakennettu kestämään paremmin kovaa kulutusta sekä tippumisia ja roiskeita erilaisissa ympäristöissä. Materiaaliltaan läppärit ovat pääosin hiilikuitua, magnesiumia ja alumiinia eli siten jämäkkäämpiä eikä heikkoa muovia. Jämäkkyyden huomaa parhaiten kun laitetta kantaa yhdellä kädellä.

Hyvä näppäimistö

Näppäimistö antaa paremman kirjoituskokemuksen siten, että tuntuma niissä hyvä eikä näppäintä tarvitse etsiä. Palautteentunto painetusta näppäimestä välittyy paremmin sormille. Jotkin näppäimistöt ovat taustavalaistuja, joten voit käyttää konetta myös pimeässä.

Useampi kosketushiiri

Useissa malleissa on pieni hiiri myös keskellä näppäimistöä G- ja H-näppäinten alapuolella. Ideana siinä on esimerkiksi kirjottaessasi dokumenttia sinun ei tarvtise erikseen nostaa kättäsi kosketushiirelle vaan voit ohjata hiirtä etusormellasi. Tämä nopeuttaa työskentelyäsi.

Mattanäytöt mahdollistaa paremmat katselukulmat

Mattanäytöt eivät heijastavaloa, tästä on apua kun työskentelee tietokoneen kanssa kirkkaassa ja valoisassa ympäristössä kuten esimerkiksi ulkona auringon valossa.

Vaihdettavat osat

Rakenteeltaan yrityskannettavat ovat tehty huoltoystävällisiksi joten huonoksi käyteen akun vaihto käy helposti eikä tarvitse purkaa konetta paloiksi. Myös muiden komponenttien keskusmuistien ja kiintolevyjen helppo vaihtaminen on näissä otettu huomioon.

Ei turhia sovelluksia

Käyttöjärjestelmä sisältää ainoastaan käyttöä varten pakolliset ohjelmat, joten näiden mukana ei tule esimerkiksi esiasennettuja ohjelmia ja pelejä.

Valtuutettu yrityslaitteiden huolto

  • IT-Fix Oy
  • HP - Valtuutettu huolto
  • Lenovo - Valtuutettu huolto
  • Brother - Valtuutettu huolto